Meergranenpannenkoeken met groenten

Pannenkoeken op z'n Aziatisch, want gebakken in kokosolie en gevuld met oosterse groenten.

435 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

licht pittig

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Bereid de pannenkoekenmix met de melk volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Verhit de helft van de kokosolie in een wok en roerbak de groenten 5 min. Voeg het fijngehakt en de chilisaus de laatste 2 min. toe. Houd warm onder een deksel.

  3. Verhit in 2 koekenpannen met antiaanbaklaag elk ½ el van de rest van de kokosolie. Schenk in elke pan ¼ deel van het beslag. Bak de pannenkoeken in 3 min. goudbruin en gaar. Keer halverwege. Bak zo nog 2 pannenkoeken.

  4. Verdeel het groentemengsel over de pannenkoeken en vouw dubbel. Besprenkel met wat extra chilisaus en garneer met de koriander.

  • combinatietipLekker met limoenpartjes en in dunne ringetjes gesneden bosui.
  • Pannenkoeken bakken

    Instructievideo - 02:02 min.

Meergranenpannenkoeken met groenten

Pannenkoeken op z'n Aziatisch, want gebakken in kokosolie en gevuld met oosterse groenten.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig