Bereid de pannenkoekenmix met de melk volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de helft van de kokosolie in een wok en roerbak de groenten 5 min. Voeg het fijngehakt en de chilisaus de laatste 2 min. toe. Houd warm onder een deksel.
Verhit in 2 koekenpannen met antiaanbaklaag elk ½ el van de rest van de kokosolie. Schenk in elke pan ¼ deel van het beslag. Bak de pannenkoeken in 3 min. goudbruin en gaar. Keer halverwege. Bak zo nog 2 pannenkoeken.
Verdeel het groentemengsel over de pannenkoeken en vouw dubbel. Besprenkel met wat extra chilisaus en garneer met de koriander.
Meergranenpannenkoeken met groenten
Pannenkoeken op z'n Aziatisch, want gebakken in kokosolie en gevuld met oosterse groenten.
- combinatietipLekker met limoenpartjes en in dunne ringetjes gesneden bosui.
Pannenkoeken bakken
Instructievideo - 02:02 min.
Gerelateerde recepten
Meergranenpannenkoeken met groenten
Pannenkoeken op z'n Aziatisch, want gebakken in kokosolie en gevuld met oosterse groenten.

hoofdgerecht
4 personen
435 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Bereid de pannenkoekenmix met de melk volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de helft van de kokosolie in een wok en roerbak de groenten 5 min. Voeg het fijngehakt en de chilisaus de laatste 2 min. toe. Houd warm onder een deksel.
Verhit in 2 koekenpannen met antiaanbaklaag elk ½ el van de rest van de kokosolie. Schenk in elke pan ¼ deel van het beslag. Bak de pannenkoeken in 3 min. goudbruin en gaar. Keer halverwege. Bak zo nog 2 pannenkoeken.
Verdeel het groentemengsel over de pannenkoeken en vouw dubbel. Besprenkel met wat extra chilisaus en garneer met de koriander.
combinatietip:Lekker met limoenpartjes en in dunne ringetjes gesneden bosui.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
175 g kant-en-klare mix voor meergranenpannenkoeken
400 ml halfvolle melk
4 el kokosolie
600 g diepvries oosterse wokgroenten
350 g vega fijngehakt
100 ml zoete chilisaus
15 g verse koriander