Meergranenpannenkoeken met groenten
Meergranenpannenkoeken met groenten

Meergranenpannenkoeken met groenten

Pannenkoeken op z'n Aziatisch, want gebakken in kokosolie en gevuld met oosterse groenten.

15 min. bereiden
licht pittig
33waarderingen

Ingrediënten

4 personen

175 g

kant-en-klare mix voor meergranenpannenkoeken

400 ml

halfvolle melk

4 el

kokosolie

600 g

diepvries oosterse wokgroenten

350 g

vega fijngehakt

100 ml

zoete chilisaus

15 g

verse koriander

Pannenkoeken op z'n Aziatisch, want gebakken in kokosolie en gevuld met oosterse groenten.

Aan de slag

1

Bereid de pannenkoekenmix met de melk volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Verhit de helft van de kokosolie in een wok en roerbak de groenten 5 min. Voeg het fijngehakt en de chilisaus de laatste 2 min. toe. Houd warm onder een deksel.

3

Verhit in 2 koekenpannen met antiaanbaklaag elk ½ el van de rest van de kokosolie. Schenk in elke pan ¼ deel van het beslag. Bak de pannenkoeken in 3 min. goudbruin en gaar. Keer halverwege. Bak zo nog 2 pannenkoeken.

4

Verdeel het groentemengsel over de pannenkoeken en vouw dubbel. Besprenkel met wat extra chilisaus en garneer met de koriander.

tip

combinatietipLekker met limoenpartjes en in dunne ringetjes gesneden bosui.

Pannenkoeken bakken

Instructievideo - 02:02 min.