Ovenschotel met shoarma & ei

Is dit jouw nieuwe guilty pleasure?

575 kcal

10 min. bereiden, 15 min. oventijd

3.9/5

(148)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • braadslee of ovenschaal (20 x 30 cm)


Mini magazine DOE MAAR LEKKER DUURZAAM - Mini magazine DOE MAAR LEKKER DUURZAAM

Aan de slag

  1. Verwarm de oven voor op 200 ˚C. Snijd de bleekselderij in boogjes van 1 cm breed.

  2. Verhit de olie in een hapjespan en bak de shoarmareepjes 3 min. op hoog vuur. Voeg de paprikapoeder en de bleekselderij toe en bak nog 5 min. Schep regelmatig om.

  3. Snijd de kaas in stukjes. Laat de kidneybonen uitlekken en voeg samen met 2/3 van de kaas en witte bonen in tomatensaus toe aan het vlees. Schep om.

  4. Schep alles in een ovenschaal. Maak met een lepel 4 kuiltjes in het bonenmengsel. Breek de eieren boven de kuiltjes en bestrooi met peper en eventueel zout. Verdeel de rest van de kaas erover en bak de schotel ca. 15 min. in het midden van de oven.

Wat vond je van dit recept?

Ovenschotel met shoarma & ei

Is dit jouw nieuwe guilty pleasure?

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig