Spaghetti met tomatensaus & courgette
Pasta en tomaat: match made in heaven!
635 kcal
20 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
300 g
2
250 g
100 g
190 g
2 el
370 g
Dit heb je nodig
hapjespan
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
Mini magazine DOE MAAR LEKKER DUURZAAM - Mini magazine DOE MAAR LEKKER DUURZAAM
Kook spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Halveer de courgettes in de lengte, snijd in plakjes en halveer de cherrytomaten. Snijd de knoflookolijven in ringen en de kaas in blokjes.
Verhit de olijfolie in een hapjespan en bak de courgette met de tomaten 3 min. op hoog vuur. Schep regelmatig om.
Giet de pasta af en meng met de pastasaus basilicum, de groenten, olijven en de helft van de kaas. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel over de borden en verdeel de rest van de kaas erover.
Spaghetti koken
Instructievideo - 01:46 min.
Spaghetti met tomatensaus & courgette
Pasta en tomaat: match made in heaven!

hoofdgerecht
4 personen
635 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Halveer de courgettes in de lengte, snijd in plakjes en halveer de cherrytomaten. Snijd de knoflookolijven in ringen en de kaas in blokjes.
Verhit de olijfolie in een hapjespan en bak de courgette met de tomaten 3 min. op hoog vuur. Schep regelmatig om.
Giet de pasta af en meng met de pastasaus basilicum, de groenten, olijven en de helft van de kaas. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel over de borden en verdeel de rest van de kaas erover.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g volkorenspaghetti
2 courgettes
250 g cherrytomaten
100 g knoflookolijven zonder pit
190 g gesneden jonge kaas
2 el traditionele olijfolie
370 g basis voor pastasaus basilicum
Dit heb je nodig
hapjespan




