Spaanse pasta met gebakken chorizo & peterselie

Italië meets Spanje in dit heerlijke pastagerecht. Extra voordeel: ook de kids smullen ervan.

645 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Halveer ondertussen de bloemkoolroosjes. Kook 3 min. Giet af en laat goed uitlekken.

  2. Verwijder het vel van de worst en snijd in plakjes. Verhit een hapjespan zonder olie of boter en bak de chorizo en ui 5 min. Schep de bloemkool erdoor en neem de pan van het vuur.

  3. Halveer ondertussen de romaatjes en snijd de peterselie fijn.

  4. Giet de pasta af en vang 50 ml kookvocht op. Meng het kookvocht met de roomkaas, peterselie, romaatjes, chorizo en bloemkool door de pasta.

  • combinatietipLekker met fijngesneden bieslook.

Spaanse pasta met gebakken chorizo & peterselie

Italië meets Spanje in dit heerlijke pastagerecht. Extra voordeel: ook de kids smullen ervan.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig