bewaar
Toast met truffelboter en hazelnoot
Toast met truffelboter en hazelnoot
bewaar

Toast met truffelboter en hazelnoot

Truffeltoast met hazelnoot: het klinkt als een klok en het smaakt hemels.

10 min. bereiden
10 min. oventijd
30 min. wachten
5waarderingen

Ingrediënten

20 porties

100 g

gezouten roomboter

3 el

truffel-paddenstoelentapenade

1

afbakbaguette

2 el

traditionele olijfolie

3 el

ongebrande hazelnoten

40 g

rucola

Truffeltoast met hazelnoot: het klinkt als een klok en het smaakt hemels.

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Meng de boter met de tapenade en rol in vershoudfolie op tot een worst van 3 cm dik. Leg 30 min. in de vriezer. Snijd ondertussen de baguette in 20 dunne, schuine plakjes en bestrijk met de olijfolie. Bak aan één kant ca. 10 min. in de oven. Hak de hazelnoten fijn. Rooster ze in een droge koekenpan. Beleg de toast met rucola, dunne plakjes truffelboter en de hazelnoten.