Bruschette met cantharellen en rucola

Vegetarische tapas die in een kwartier op tafel staat: een win-wincombinatie!

100 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de hazelnoten in 3 min. op middelhoog vuur goudbruin. Laat afkoelen op een bord.

  2. Hak de hazelnoten fijn en meng de helft met de boter.

  3. Verhit de hazelnootboter in dezelfde koekenpan en bak de cantharellen 2 min. op hoog vuur. Breng op smaak met peper.

  4. Beleg de toast met de rucola en verdeel de cantharellen erover. Garneer met de rest van de hazelnoten.

  • serveertipGarneer met fijngesneden platte peterselie
  • Noten, zaden en pitten roosteren

    Instructievideo - 01:19 min.

Bruschette met cantharellen en rucola

Vegetarische tapas die in een kwartier op tafel staat: een win-wincombinatie!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig