Maaltijdsalade met biefstukpuntjes

Frisse, goedgevulde salade die lekker snel op tafel staat.

405 kcal

15 min. bereiden

2.6/5

(20)

Ingrediënten

Aantal personen

Receptkaarten Allerhande 3 2016 - Receptkaarten Allerhande 3 2016

Aan de slag

  1. Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Schil ondertussen de koolrabi's en snijd ze in plakken en vervolgens in reepjes van l cm breed.

  3. Verhit 1 el olie in een koekenpan en bak de bielstukpuntjes 4 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om. Breng op smook met peper en zout.

  4. Rasp ondertussen de groene schil van de limoenen en pers de vruchten uit. Schil en rasp de gember. Klop 3 el limoensap, het rasp van de limoen en gember met de honing en de rest van de olie tot een dressing.

  5. Schep de quinoa, koolrabi, peen, ijsbergsla en dressing door elkaar. Garneer met de biefstukpuntjes. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  • combinatietipLekker met in ringetjes gesneden bosui.
  • Gember gebruiken

    Instructievideo - 01:26 min.

Wat vond je van dit recept?

Maaltijdsalade met biefstukpuntjes

Frisse, goedgevulde salade die lekker snel op tafel staat.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig