Indiase curry met biefstukpuntjes
Indiase curry met biefstukpuntjes

Indiase curry met biefstukpuntjes

Een heerlijk gekruide, milde curry; staat in een kwartier op tafel.

15 min. bereiden
pittig
43waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

basmatirijst

700 g

bloemkool & broccoli

2 el

arachideolie

300 g

biefstukpuntjes

360 g

Patak's 2-step curry balti

400 ml

kokosmelk

3

bosuien

Een heerlijk gekruide, milde curry; staat in een kwartier op tafel.

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat met de deksel op de pan staan tot gebruik. Kook ondertussen de bloemkool en broccoli in een ruime pan kokend water in 5 min. beetgaar. Giet af en laat met de deksel op de pan staan tot gebruik.

2

Verhit ondertussen de olie in een wok en roerbak de biefstukpuntjes met de specerijenmix van de 2-step curry 2 min. Voeg de saus van de 2-step curry en de kokosmelk toe en verwarm nog 5 min. Snijd ondertussen de bosui in dunne ringetjes. Schep de helft van de bos ui door de rijst.

3

Serveer de curry met de rijst en de groenten. Garneer met de rest van de bosui.

tip

combinatietipLekker met geroosterd amandelschaafseL