Zomerse bonen-preistoof met gegrilde ricotta en tomatensaus

De combinatie van zachte smaken scoren bij jong én oud.

415 kcal

15 min. bereiden

3.4/5

(39)

Ingrediënten

Aantal personen

2016 nr. 05 - Eet de lente

Allerhande Box Week 28 2018 - Allerhande Box Week 28 2018

Allerhande Box Week 17 2019 - Allerhande Box Week 17 2019

Aan de slag

  1. Zet de ovengrill aan. Doe de ricotta in een vuurvaste schaal en zet ca. 12 min. onder de grill. Snijd de knoflook fijn. Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en bak de knoflook met de prei 6 min.

  2. Doe ondertussen de bonen in een zeef, spoel af en laat uitlekken. Voeg ze samen met de pastasaus toe aan de prei. Neem de ricotta uit de oven en verdeel in stukken over de preistoof. Bestrooi met peper. Laat 7 min. stoven zonder deksel op de pan. Schep in een schaal.

  • combinatietipLekker met Campagnard (brood, AH Liefde & Passie); dan is het gerecht niet meer glutenvrij.
  • Knoflook snijden

    Instructievideo - 00:57 min.

Wat vond je van dit recept?

Zomerse bonen-preistoof met gegrilde ricotta en tomatensaus

De combinatie van zachte smaken scoren bij jong én oud.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig