Groentecurry met rijst en biefstuk
Groentecurry met rijst en biefstuk
bewaar
bewaar

Groentecurry met rijst en biefstuk

Heerlijk eenpansgerecht met luxe biefstukpuntjes - en nog voordelig ook!

20 min. bereiden
licht pittig
82waarderingen

    Aan de slag

    1

    Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Halveer ondertussen de courgette in de lengte en snijd in plakjes. Schil en rasp de gember. Verhit de olie in een koekenpan en bak de biefstuk met een kwart van de green curry 3 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Neem uit de pan en laat op een bord onder aluminiumfolie rusten tot gebruik.

    2

    Bak ondertussen de courgette, gember, roerbakmix en de rest van de green curry 4 min. in het achtergebleven bakvet op middelhoog vuur. Schep regelmatig om en breng op smaak met peper en eventueel zout. Voeg de kokosmelk toe en zet het vuur uit. Snijd ondertussen de koriander grof. Verdeel de biefstuk en koriander over de groenten. Serveer met de rijst.

    Gember gebruiken

    Instructievideo - 01:26 min.

    Heb jij dit recept klaargemaakt?

    We zijn benieuwd wat je er van vindt!

    Heb jij dit recept klaargemaakt?

    We zijn benieuwd wat je er van vindt!

    Groentecurry met rijst en biefstuk

    Heerlijk eenpansgerecht met luxe biefstukpuntjes - en nog voordelig ook!

    Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

    Dit heb je nodig