Kipwraps met mango en limoenmayonaise
De frisse smaak van het voorjaar.

Advertentie
Ingrediënten
- 1 limoen
- 6 el mayonaise
- 1 eetrijpe mango
- ½ bosje radijs
- 15 g verse munt (alleen de blaadjes)
- 15 g verse basilicum (alleen de blaadjes)
- 6 tortillawraps
- 300 g gegaarde kipfilet (schaal à 150 g)
Advertentie
Bereiden
- Rasp de groene schil van de limoen en pers 1 helft van de vrucht uit. Meng de mayonaise met het limoenrasp, 1 el limoensap, peper en eventueel zout. Schil de mango, snijd het vruchtvlees van de pit en snijd in blokjes. Snijd de radijsjes in plakjes en de munt en het basilicum in reepjes.
- Besmeer de wraps met de limoen mayonaise en verdeel er achtereenvolgens de kip, mango, radijs en kruiden over. Rol op en halveer.
bewaartip:
Je kunt dit gerecht een ½ dag van tevoren maken. Wikkel elke wrap apart in aluminiumfolie en snijd nog niet door. Bewaar tot gebruik in de koelkast. Snijd de wraps vlak voor serveren door.

Mango snijden
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 365 kcal
- eiwit 18 g
- koolhydraten 30 g
-
vet 19 g
waarvan verzadigd 2 g - natrium 570 mg
- vezels 2 g
Ook te zien in
Kipwraps met mango en limoenmayonaise
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Kipwraps met mango en limoenmayonaise
- 1 limoen
- 6 el mayonaise
- 1 eetrijpe mango
- ½ bosje radijs
- 15 g verse munt
- 15 g verse basilicum
- 6 tortillawraps
- 300 g gegaarde kipfilet
Besmeer de wraps met de limoen mayonaise en verdeel er achtereenvolgens de kip, mango, radijs en kruiden over. Rol op en halveer.
bewaartip:
Je kunt dit gerecht een ½ dag van tevoren maken. Wikkel elke wrap apart in aluminiumfolie en snijd nog niet door. Bewaar tot gebruik in de koelkast. Snijd de wraps vlak voor serveren door.