Zomerse visovenschotel

450 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 35 min. wachten

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd ondertussen de worteltjes in kleine stukjes en snijd de prei in dunne ringen. Meng de groente met de krieltjes.

  2. Snijd ondertussen de peterselie fijn. Bereid de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking met het water. Meng de helft van de peterselie erdoor.

  3. Verdeel de helft van het groente-aardappelmengsel over de ovenschaal en verdeel de helft van de saus erover. Bestrooi de scholfilet met peper en eventueel zout en leg op de groente in de ovenschaal. Dek af met de rest van het groente-aardappelmengsel en de rest van de saus.

  4. Bak ca. 35 min. in het midden van de oven gaar. Bestrooi met de rest van de peterselie.

Gerelateerde recepten

Zomerse visovenschotel

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig