Vegetarische schnitzel met krieltjes, groente en kaassaus
Vegetarische schnitzel met krieltjes, groente en kaassaus

Vegetarische schnitzel met krieltjes, groente en kaassaus

De vegetarische schnitzel = populair! En erg lekker met groente en een smeuïge kaassaus.

25 min. bereiden
3waarderingen

Ingrediënten

4 personen

50 g

ongezouten roomboter

900 g

minikrieltjes

500 g

broccoli

7½ g

verse platte peterselie

1

citroen

300 g

geschrapte worteltjes

4

vegetarische schnitzels

29 g

Knorr groentesaus

De vegetarische schnitzel = populair! En erg lekker met groente en een smeuïge kaassaus.

Aan de slag

1

Verhit de helft van de boter in een hapjespan en bak de krieltjes met peper en zout op matig vuur in 20 min. goudgeel en gaar. Schep regelmatig om.

2

Snijd ondertussen de broccoli in roosjes, schil de stronk en snijd in stukjes. Snijd de peterselie fijn en snijd de citroen in plakjes. Kook de broccoli met de wortels in 7 min. beetgaar. Verhit de rest van de boter in een koekenpan en bak de schnitzels in 5 min. goudbruin. Keer halverwege.

3

Bereid ondertussen de saus voor groente volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de helft van de peterselie door de saus en schep de rest door de krieltjes.

4

Verdeel de groente, schnitzels en krieltjes over de borden. Schenk de saus over de groente en verdeel de citroenplakjes over de schnitzels.