Vegetarische Bratwurst met krieltjes & bloemkool
Vegetarische Bratwurst met krieltjes & bloemkool
bewaar
bewaar

Vegetarische Bratwurst met krieltjes & bloemkool

AVG in een nieuw jasje: aardappel, vega, groente.

25 min. bereiden
4waarderingen

Aan de slag

1

Verhit ⅓ van de boter in een hapjespan en bak de krieltjes op middelhoog vuur in 25 min. goudbruin.

2

Snijd de bloemkool in roosjes en kook deze in water met eventueel zout in 5 min. beetgaar.

3

Verhit de rest van de boter in een koekenpan en bak de Bratwurst in 6 min. goudbruin en gaar. Neem uit de pan. Voeg het water en de mix voor jus met uitjes toe aan de boter in de pan. Roer goed door tot een jus.

4

Bereid ondertussen de saus voor groente volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de peterselie fijn. Schep de peterselie door de krieltjes.

5

Verdeel de bloemkool, Bratwurst en peterseliekrieltjes over borden. Schenk de saus over de bloemkool en de jus over de Bratwurst.

variatietip Dit gerecht is ook lekker met een groenteburger, zoals de AH Basis groenteburger (schaal 2 stuks) in plaats van een vegetarische Bratwurst.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vegetarische Bratwurst met krieltjes & bloemkool

AVG in een nieuw jasje: aardappel, vega, groente.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig