Meer­gra­nen­wraps met kro­kan­te kip en to­ma­ten­sa­la­de

Zet de wraps en ingrediënten apart op tafel, zodat iedereen zelf zijn wraps kan beleggen; lekker én leuk!

(62)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht Zet de wraps en ingrediënten apart op tafel, zodat iedereen zelf zijn wraps kan beleggen; lekker én leuk! 4 personen
3 62

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verhit de olie in een hapjespan en bak de kip in 8 min. op middelhoog vuur goudbruin en krokant. Keer halverwege. Neem uit de pan en snijd in repen.
  2. Halveer ondertussen de cherrytomaten en snijd de bieslook fijn. Laat de mais uitlekken. Schep de cherrytomaten, bieslook, mais, peen julienne, rozijnen en yoghurt door elkaar en breng op smaak met peper en eventueel zout. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Verdeel de salade en schnitzelrepen over de wraps. Serveer de rest van de salade erbij.

combinatietip:

Doe voor extra pit wat chilisaus over je wrap.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 585 kcal
  • eiwit 27 g
  • koolhydraten 80 g
  • vet 16 g
    waarvan verzadigd 3 g
  • natrium 800 mg
  • vezels 7 g
Tags
Ook te zien in

Meergranenwraps met krokante kip en tomatensalade

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Meer­gra­nen­wraps met kro­kan­te kip en to­ma­ten­sa­la­de

1
1
  • 1 el arachideolie
  • 4 scharrelkipschnitzels

Verhit de olie in een hapjespan en bak de kipschnitzels in 8 min. op middelhoog vuur goudbruin en krokant. Keer halverwege. Neem uit de pan en snijd in repen.

2
2
  • 250 g cherrytomaten
  • 12½ g bieslook
  • 340 g mais

Halveer ondertussen de cherrytomaten en snijd de bieslook fijn. Laat de mais uitlekken.

3
3
  • 150 g peen julienne
  • 50 g rozijnen
  • 4 el milde yoghurt

Schep de cherrytomaten, bieslook, mais, peen julienne, rozijnen en yoghurt door elkaar en breng op smaak met peper en eventueel zout.

4
4
  • 8 meergranen tortillawraps

Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.

5
5

Verdeel de salade en schnitzelrepen over de wraps. Serveer de rest van de salade erbij.

combinatietip:

Doe voor extra pit wat chilisaus over je wrap.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.