- Verhit de olie in de hapjespan en bak de hutspotgroente 5 min. Laat 5 min. afkoelen. Roer ondertussen de aardappelpuree los in een kom. 
- Verhit de olie in de reguliere koekenpan en bak de gehaktballetjes in 2 min. op middelhoog vuur rondom goudbruin. Bak ze vervolgens in 10 min. op laag vuur gaar. 
- Voeg ondertussen de hutspotgroente toe aan de aardappelpuree en meng goed. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Vorm er met vochtige handen 12 koekjes van Ø 6 cm van. Verhit de olie in de grote koekenpan en bak de koekjes op matig vuur in 8 min. goudbruin. Keer halverwege. 
- Halveer ondertussen de cherrytomaten en meng met de salademix. Besprenkel met de dressing. 
- Serveer de gehaktballetjes met de hutspotkoekjes en de salade. 
Homemade hutspotkoekjes met gehaktballetjes en sla
Hutspot met een krokant korstje!
- algemeenDe hutspotkoekjes zijn de volgende dag koud ook lekker als lunch (als je ze nog niet allemaal opgegeten hebt!).
- algemeenDit is een Allerhande Box gerecht.
Homemade hutspotkoekjes met gehaktballetjes en sla
Hutspot met een krokant korstje!

hoofdgerecht
4 personen
535 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
- Verhit de olie in de hapjespan en bak de hutspotgroente 5 min. Laat 5 min. afkoelen. Roer ondertussen de aardappelpuree los in een kom. 
- Verhit de olie in de reguliere koekenpan en bak de gehaktballetjes in 2 min. op middelhoog vuur rondom goudbruin. Bak ze vervolgens in 10 min. op laag vuur gaar. 
- Voeg ondertussen de hutspotgroente toe aan de aardappelpuree en meng goed. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Vorm er met vochtige handen 12 koekjes van Ø 6 cm van. Verhit de olie in de grote koekenpan en bak de koekjes op matig vuur in 8 min. goudbruin. Keer halverwege. 
- Halveer ondertussen de cherrytomaten en meng met de salademix. Besprenkel met de dressing. 
- Serveer de gehaktballetjes met de hutspotkoekjes en de salade. 
algemeen:De hutspotkoekjes zijn de volgende dag koud ook lekker als lunch (als je ze nog niet allemaal opgegeten hebt!).
algemeen:Dit is een Allerhande Box gerecht.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
4 el arachideolie
400 g fijngesneden hutspotgroenten
450 g aardappelpuree met boter
300 g rundergehaktballetjes
250 g cherrytomaten
300 g salademix
100 g honing-tijmdressing