Kalkoen met ovenaardappeltjes, sperziebonen en yoghurtmayo

Grillstrepen op de kalkoenfilet staan niet alleen mooi, maar geven ook die typische grilsmaak.

635 kcal

30 min. bereiden

3.6/5

(9)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • bakpapier

  • grillpan


Allerhande Box week 1 2017 - Allerhande Box week 1 2017

Allerhande Box Week 42 2018 - Allerhande Box Week 42 2018

Allerhande Box Week 29 2019 - Allerhande Box Week 29 2019

Aan de slag

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Schep de aardappelpartjes om met de helft van de olie en de rozemarijn. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en bak ca. 30 min. in de oven. Schep halverwege om.

  2. Maak ondertussen de uien schoon en snijd in dunne halve ringen. Snijd het spek in reepjes. Verhit de wok zonder olie of boter en roerbak de ui en de spekreepjes 2 min. op middelhoog vuur. Voeg de sperziebonen toe en roerbak 15 min. Schep regelmatig om.

  3. Verhit ondertussen de grillpan. Bestrijk de kalkoen met de rest van de olie, bestrooi met peper en zout en gril 5 min. Keer regelmatig.

  4. Meng ondertussen de yoghurt met de mayonaise. Verdeel de schnitzels met de sperziebonen en aardappelpartjes over de borden. Serveer de yoghurtmayo erbij.

  • algemeenDit is een Allerhande Box gerecht.

Wat vond je van dit recept?

Kalkoen met ovenaardappeltjes, sperziebonen en yoghurtmayo

Grillstrepen op de kalkoenfilet staan niet alleen mooi, maar geven ook die typische grilsmaak.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig