Heerlijk belegde knäckebrödpuntjes

Eet je nou crackers als lunch? Jazeker, en wát voor crackers!

325 kcal

10 min. bereiden

3.6/5

(7)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 0.25 komkommer

    komkommer

  • 8 knäckebrödpuntjes

    knäckebrödpuntjes

  • 75 gram mini-mozzarellabolletjes

    mini-mozzarellabolletjes

  • 175 gram zalm saladeflakes naturel

    zalm saladeflakes naturel

  • 90 gram koelverse pestospread

    koelverse pestospread

  • 7.5 gram verse basilicum

    verse basilicum

Receptkaarten Allerhande 1 2017 - Receptkaarten Allerhande 1 2017

Aan de slag

  1. Schaaf de komkommer in de lengte in linten en verdeel over het knäckebröd. Halveer de bolletjes mozzarella en verdeel met de zalm over de komkommer. Besprenkel met de pesto en garneer met wat blaadjes basilicum.

  • serveertipDeze puntjes kun je ook serveren als hapje bij een brunch.

Wat vond je van dit recept?

Heerlijk belegde knäckebrödpuntjes

Eet je nou crackers als lunch? Jazeker, en wát voor crackers!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig