Heerlijk belegde knäckebrödpuntjes
Eet je nou crackers als lunch? Jazeker, en wát voor crackers!
325 kcal
10 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
0.25 komkommer
komkommer
8 knäckebrödpuntjes
knäckebrödpuntjes
75 gram mini-mozzarellabolletjes
mini-mozzarellabolletjes
175 gram zalm saladeflakes naturel
zalm saladeflakes naturel
90 gram koelverse pestospread
koelverse pestospread
7.5 gram verse basilicum
verse basilicum
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
Receptkaarten Allerhande 1 2017 - Receptkaarten Allerhande 1 2017
Schaaf de komkommer in de lengte in linten en verdeel over het knäckebröd. Halveer de bolletjes mozzarella en verdeel met de zalm over de komkommer. Besprenkel met de pesto en garneer met wat blaadjes basilicum.
- serveertipDeze puntjes kun je ook serveren als hapje bij een brunch.
Heerlijk belegde knäckebrödpuntjes
Eet je nou crackers als lunch? Jazeker, en wát voor crackers!

4 personen
325 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Schaaf de komkommer in de lengte in linten en verdeel over het knäckebröd. Halveer de bolletjes mozzarella en verdeel met de zalm over de komkommer. Besprenkel met de pesto en garneer met wat blaadjes basilicum.
serveertip:Deze puntjes kun je ook serveren als hapje bij een brunch.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
¼ komkommer
8 knäckebrödpuntjes
75 g mini-mozzarellabolletjes
175 g zalm saladeflakes naturel
90 g koelverse pestospread
7½ g verse basilicum




