Supersnelle mini-saucijzenbroodjes
bewaar
bewaar

Supersnelle mini-saucijzenbroodjes

Saucijzenbroodjes scoren altijd goed! En deze zet je ook nog eens supersnel op tafel.

15 min. bereiden / 25 min. oventijd

4 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C.

Rol het bladerdeeg uit met het bakpapier aan de onderkant. Leg met het papier op een bakplaat. Halveer het bladerdeeg in de lengte. Verwijder het vel van de worsten en leg op elk stuk bladerdeeg 2 worsten, net naast het midden van elk stuk deeg. Vouw de lange kant van het deeg over het worstvlees en druk aan met je vingers of met een vork. Splits het ei en klop de eidooier los (het eiwit wordt niet gebruikt). Bestrijk het bladerdeeg ermee. Snijd elke rol in 15 stukjes, verdeel ze over het bakpapier en bestrooi met het venkelzaad.

Bak de saucijzenbroodjes in 20-25 min. in het midden van de oven goudbruin en gaar. Serveer warm, lauw of op kamertemperatuur.

variatietipJe kunt ook grote saucijzenbroodjes maken. Houd als oventijd dan ca. 25 min aan.
variatietipJe kunt als vulling ook AH Catalaanse braadworsten gebruiken.
bereidingstipJe kunt de saucijzenbroodjes 1 dag van tevoren maken. Bewaar afgedekt in een luchtdichte trommel in de koelkast. Verwarm ze 10 min. in een voorverwarmde oven op 160 °C.
variatietipMeer weten over kooktechnieken?

Su­per­snel­le mi­ni-sau­cij­zen­brood­jes

Instructievideo - 00:23 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Supersnelle mini-saucijzenbroodjes

Saucijzenbroodjes scoren altijd goed! En deze zet je ook nog eens supersnel op tafel.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig