Sintstaf-soepstengels met kaas

Of de sint nou langs komt of niet, deze soepstengels doen het heel goed bij verse tomatensoep.

85 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 10 min. oventijd

4 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 220 °C. Rol het bladerdeeg iets groter uit en snijd het deeg in de breedte in 20 stroken van 2 cm breed.

  2. Leg steeds 2 stroken op elkaar. Rol ⅓ van de bovenkant van de stroken op tot een slakkenhuis. Pak onder het slakkenhuis de 2 deegstroken vast en wikkel ze om elkaar heen, zodat ze in elkaar worden gedraaid. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat.

  3. Klop het ei los met peper en bestrijk met de bakkwast de stafjes ermee. Bestrooi met de kaas en het sesamzaad. Bak in het midden van de oven in ca. 10 min. goudbruin en gaar.

  • serveertipLekker met de tomatensoep met crème fraîche-mijter.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Gerelateerde recepten

Sintstaf-soepstengels met kaas

Of de sint nou langs komt of niet, deze soepstengels doen het heel goed bij verse tomatensoep.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig