Groene-kruidencouscous met kaas en crunchy noten

635 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

licht pittig

11 ingrediënten


Aan de slag


  1. Doe de couscous in een schaal met de broccolirijst en schenk er het kokend water over. Roer door en laat 10 min. afgedekt staan.

  2. Haal de blaadjes van de takjes munt en snijd in reepjes. Snijd de bieslook fijn. Hak de cashewnoten grof.

  3. Pers de citroen uit. Meng de honing, 3/4 van de olie en het sap van de citroen tot een dressing.

  4. Verhit de grillpan zonder olie of boter. Was ondertussen de asperges en verwijder de houtachtige onderkant. Bestrijk de asperges met de rest van de olie en gril ze in 6 min. rondom gaar.

  5. Roer ondertussen de couscous met de broccolirijst los. Schep de munt en bieslook door de couscous en meng de dressing erdoor. Leg de asperges op de kruidencouscous, verkruimel de geitenkaas eroverheen en bestrooi met de cashewnoten.

  • algemeenDit is een Allerhande Box gerecht.

Groene-kruidencouscous met kaas en crunchy noten

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig