bewaar
Mexicaanse wraps met kip en mais
Mexicaanse wraps met kip en mais
bewaar

Mexicaanse wraps met kip en mais

Snel-klaar-wraps met de echte smaak van Mexico.

15 min. bereiden
40waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

ui

1 teen

knoflook

2 el

(arachide)olie

350 g

kipfiletblokjes

1½ el

Euroma Original Spices by Jonnie Boer picadillo

150 g

Bonduelle crispy mais in blik

200 g

crème fraîche

8

tortilla's

300 g

salademix

Snel-klaar-wraps met de echte smaak van Mexico.

Aan de slag

1

Snijd de ui in halve ringen en de knoflook fijn Verhit de olie in de hapjespan en fruit de ui 1 min. Voeg de kip en 1 el picadillo toe en bak 6 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.

2

Laat ondertussen de mais uitlekken. Meng de crème fraîche met de rest van de picadillo. Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking.

3

Besmeer de tortilla’s met de crème fraîche. Verdeel de sla, mais en kipblokjes erover en rol op.