Atomic buffalo turds

Gevulde jalapeñopepers met kaas en bacon van de barbecue: hét allerlekkerste borrelhapje.

295 kcal

45 min. bereiden

licht pittig

4.2/5

(17)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • rooksnippers

  • barbecue met deksel

  • cocktailprikkers


Juni 2017 - Juni 2017

Aan de slag

  1. Week de rooksnippers in water. Laat uitlekken. Bereid de barbecue voor op indirect grillen bij een temperatuur van 110 °C.

  2. Snijd voor de ABT’s de jalapeñopepers in de lengte doormidden, maar probeer het steeltje eraan te laten. Verwijder de zaadlijsten en vul de helften met de roomkaas. Snijd de cheddar in kleine reepjes even lang als de jalapeñopepers en duw een reepje cheddar in iedere gevulde peper. Wikkel om iedere gevulde halve peper een plak ontbijtspek en zet vast met de cocktailprikkers. Bestrooi met de Piggy Mix BBQ Rub.

  3. Voeg de houtsnippers toe aan de kolen en plaats de ABT’s op het rooster. Rook de gevulde pepers ca. 30 min., tot het spek krokant is.

  • bereidingstipZoek op de site naar '1188747' voor het recept 'piggy mix BBQ-rub'.
  • variatietipZijn jalapeñopepers jou iets te pittig? Maak de ATB’s dan met snoeppaprika’s (emmer, 300 g).

Wat vond je van dit recept?

Atomic buffalo turds

Gevulde jalapeñopepers met kaas en bacon van de barbecue: hét allerlekkerste borrelhapje.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig