Jalapeño-poppers

Poppen maar: die jalapeño-poppers!

45 kcal

(Voedingswaarden)

5 min. bereiden / 15 min. oventijd

pittig

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de jalapeñopepers in de lengte doormidden, maar probeer het steeltje eraan te laten. Verwijder de zaadlijsten met een theelepel of een mesje. Klop alle pitjes eruit.

  2. Rasp de cheddar. Meng de helft van de cheddar met de uienpoeder door de roomkaas en vul de pepers ermee. Bestrooi de gevulde pepers met de rest van de cheddar en de panko.

  3. Verdeel de pepers over een met bakpapier beklede bakplaat en bak in het midden van de oven in ca. 15 min. totdat de kaas mooi goudbruin kleurt.

Jalapeño-poppers

Poppen maar: die jalapeño-poppers!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig