Pizza bianca met gegrilde groenten
Pizza bianca met gegrilde groenten

Pizza bianca met gegrilde groenten

Een pizza zonder tomatensaus, maar met pestospread en parmaham. Heerlijk als bijgerecht.

5 min. bereiden
15 min. oventijd
3waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 stuks

pizzabodems houtoven naturel

250 g

ricotta

450 g

gegrilde groenten (diepvries)

90 g

koelverse pestospread

70 g

parmaham

Een pizza zonder tomatensaus, maar met pestospread en parmaham. Heerlijk als bijgerecht.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Leg de pizzabodems op een bakplaat of rooster en verdeel de ricotta en de groenten erover.

2

Bak de pizza’s in ca. 15 min goudbruin. Als je de pizza’s tegelijk bakt op verschillende bakplaten of roosters, wissel deze dan halverwege de baktijd om.

3

Neem de pizza’s uit de oven en besprenkel met de pesto. Scheur de parmaham in stukjes en verdeel over de pizza’s.