Verwarm de oven voor op 220 °C. Verdeel de kaas, mozzarella, pepperoni, salami en chilivlokken over de pizza's en leg de bodems op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de pizza's 10-12 min. in het midden van de oven.
Pizza diavola
Pizza voor de pittige liefhebber! Met salami, pepperoni en chili vlokken heb je een gevaarlijk lekkere combinatie die je smaakpapillen laat dansen.
- variatietipJe kunt ook pizzadeeg uit de diepvries gebruiken (AH Pizza deeg kant & klaar). Volg dan de bereidingswijze op de verpakking. Let op hier zit 4 uur wachttijd bij.
- variatietipJe kunt ook zelf pizzadeeg maken.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Pizza diavola
Pizza voor de pittige liefhebber! Met salami, pepperoni en chili vlokken heb je een gevaarlijk lekkere combinatie die je smaakpapillen laat dansen.

hoofdgerecht
2 personen
1180 kcal
10 min. bereiden
10 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Verdeel de kaas, mozzarella, pepperoni, salami en chilivlokken over de pizza's en leg de bodems op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de pizza's 10-12 min. in het midden van de oven.
variatietip:Je kunt ook pizzadeeg uit de diepvries gebruiken (AH Pizza deeg kant & klaar). Volg dan de bereidingswijze op de verpakking. Let op hier zit 4 uur wachttijd bij.
variatietip:Je kunt ook zelf pizzadeeg maken (https://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R1189021).
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)
150 g geraspte kaas voor pizza
1 bol mozzarella
60 g pepperoni
40 g biologische salami
1 tl chilivlokken
2 pizzabodems houtoven naturel
Dit heb je nodig
bakpapier