Entrecote met quattro formaggio-topping

Heerlijk voor op de barbecue.

485 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Steek de barbecue aan. Rasp de pecorino, snijd de korst van de taleggio en snijd samen met de gorgonzola en mozzarella in kleine stukjes. Snijd de peterselie fijn. Meng de 4 kazen met de peterselie en (versgemalen) peper.

  2. Bestrijk de entrecotes met de olie en bestrooi met peper en eventueel zout. Gril het vlees op de barbecue in 5 min. rosé. Keer halverwege. Neem van de barbecue en leg op een bord Verdeel de kaas erover en laat het vlees 5 min. rusten onder een deksel of aluminiumfolie.

  • variatietipIn plaats van taleggio kun je ook Le Marcaire 50+ gebruiken. De gorgonzola piccante kan worden vervangen door gewone gorgonzola.

Entrecote met quattro formaggio-topping

Heerlijk voor op de barbecue.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig