Frozen bananas met chocolade, pistache, aardbeien en kokossnippers
Een vrolijk tussendoortje voor het hele gezin.
195 kcal
10 min. bereiden, 3 uur wachten
Ingrediënten
Aantal porties
4
4
1 el
300 g
1 el
Dit heb je nodig
tapasprikkers
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
Augustus 2017 - Augustus 2017
Pel de bananen, snijd elke banaan in drie stukken. Steek de satéprikkers erin. Leg de bananen minimaal 3 uur afgedekt in de vriezer.
Smelt de chocolade au bain-marie. Snijd de aardbeien in kleine stukjes. Hak de pistache fijn. Neem de bananen uit de vriezer. Dip een voor een in de gesmolten chocolade en besprenkel direct met wat aardbeien, pistache of kokos.
- bewaartipbewaar de frozen bananas in de diepvries.
Frozen banana
Instructievideo - 00:24 min.
Frozen bananas met chocolade, pistache, aardbeien en kokossnippers
Een vrolijk tussendoortje voor het hele gezin.

nagerecht
12 porties
195 kcal
10 min. bereiden
3 uur wachten
Aan de slag
Pel de bananen, snijd elke banaan in drie stukken. Steek de satéprikkers erin. Leg de bananen minimaal 3 uur afgedekt in de vriezer.
Smelt de chocolade au bain-marie. Snijd de aardbeien in kleine stukjes. Hak de pistache fijn. Neem de bananen uit de vriezer. Dip een voor een in de gesmolten chocolade en besprenkel direct met wat aardbeien, pistache of kokos.
bewaartip:bewaar de frozen bananas in de diepvries.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 12 porties)
4 bananen
4 verse aardbeien
1 el gepelde pistachenoten
300 g chocolade extra puur 70%
1 el biologische kokossnippers
Dit heb je nodig
tapasprikkers




