bewaar
Groene courgettepizza
Groene courgettepizza
bewaar

Groene courgettepizza

Groener (en lekkerder) kan bijna niet.

15 min. bereiden
10 min. oventijd
12waarderingen

Ingrediënten

2 personen

2

Magioni seizoenspizzabodems courgette

200 g

diepvries tuinerwten

40 g

waterkers

45 g

koelverse pestospread

1 el

olijfolie extra vierge

50 g

feta

½

courgette

Groener (en lekkerder) kan bijna niet.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 180 °C en verwarm de courgette pizzabodems in ca. 9 min.

2

Doe ondertussen de tuinerwten in een kom en giet er kokend water over. Doe in een vergiet en laat uitlekken. Verwijder de steeltjes van de waterkers. Doe de erwten, de helft van de waterkers, de pestospread en olijfolie in een hoge beker en pureer met de staafmixer tot een spread. Breng op smaak met peper.

3

Verkruimel de feta en schaaf de courgette met de kaasschaaf in linten. Maak van de courgettelinten roosjes.

4

Neem de bodems uit de oven en verdeel de erwtenspread, courgetteroosjes, de rest van de waterkers en de feta erover.

combinatietipLekker met jalapeñopeper

Groene courgettepizza

Instructievideo - 00:28 min.