Spaghetti met kip-groentesaus
Binnen 20 minuten klaar, dus een heerlijk recept voor doordeweeks.
615 kcal
20 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
300 g
400 g
2 tenen
2
3 el
125 g
690 g
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
Augustus 2017 - Augustus 2017
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Snijd ondertussen de champignons in kwarten en snijd de knoflook fijn. Snijd de kipfilets overlangs doormidden. Verhit de olie in een hapjespan en bak de champignons, knoflook, peper en eventueel zout 5 min. op middelhoog vuur.
Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de kip 4 min. op hoog vuur goudbruin en gaar. Bestrooi met peper en eventueel zout. Keer halverwege. Snijd ondertussen de mozzarella in plakjes. Verdeel over de kip en verwarm tot deze gesmolten is.
Voeg de pastasaus toe aan de champignons en verwarm 4 min. op laag vuur met de deksel op de pan. Verdeel de spaghetti en de saus over diepe borden en leg daarop de kip.
- combinatietipLekker met Kalamata-olijven en verse basilicum
Spaghetti met kip-groentesaus
Binnen 20 minuten klaar, dus een heerlijk recept voor doordeweeks.

hoofdgerecht
4 personen
615 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Snijd ondertussen de champignons in kwarten en snijd de knoflook fijn. Snijd de kipfilets overlangs doormidden. Verhit de olie in een hapjespan en bak de champignons, knoflook, peper en eventueel zout 5 min. op middelhoog vuur.
Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de kip 4 min. op hoog vuur goudbruin en gaar. Bestrooi met peper en eventueel zout. Keer halverwege. Snijd ondertussen de mozzarella in plakjes. Verdeel over de kip en verwarm tot deze gesmolten is.
Voeg de pastasaus toe aan de champignons en verwarm 4 min. op laag vuur met de deksel op de pan. Verdeel de spaghetti en de saus over diepe borden en leg daarop de kip.
combinatietip:Lekker met Kalamata-olijven en verse basilicum
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g spaghetti
400 g kastanjechampignons
2 tenen knoflook
2 kipfilet
3 el milde olijfolie
125 g mozzarella
690 g pastasaus kruiden




