bewaar
Kipfiletschnitzel met sriracha-honingsaus
Kipfiletschnitzel met sriracha-honingsaus
bewaar

Kipfiletschnitzel met sriracha-honingsaus

Die saus doet het 'm! Met pittige chili en een vleugje zoet.

15 min. bereiden
pittig
3waarderingen

Ingrediënten

4 personen

275 g

notenrijst

2 el

(arachide)olie

4

krokante kipschnitzels

800 g

broccoli

6 el

ketchup

4 el

Bee Easy acaciahoning

4 el

rijstazijn

2 el

Sriracha Thaise chilisaus

Die saus doet het 'm! Met pittige chili en een vleugje zoet.

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak de kipfiletschnitzels in 8 min. op middelhoog vuur goudbruin en gaar. Keer halverwege.

2

Snijd ondertussen de broccoli in roosjes, schil de steel en snijd in stukjes van 1 cm. Kook de broccoli in 4 min. beetgaar. Meng ondertussen de ketchup, honing, rijstazijn en sriracha door elkaar. Serveer de kip met de saus, rijst en broccoli.

variatietipHoud je niet van pittig of eten er kinderen mee? Vervang de sriracha door ketchup.