Warmgerookte zalm met pasta en tomatensaus
Warmgerookte zalm met pasta en tomatensaus
bewaar
bewaar

Warmgerookte zalm met pasta en tomatensaus

Met de Noorse zalm en tomatensaus heb je in no time een heerlijke pasta.

20 min. bereiden
19waarderingen

Aan de slag

1

Breng voor de pasta een ruime pan water aan de kook. Doe, als het water kookt, de pasta met eventueel zout in de pan en kook de farfalle in 9 min. beetgaar.

2

Maak ondertussen de knoflook schoon en snijd fijn. Verhit de olie in een hapjespan en bak de knoflook en roerbakgroente 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de passata toe, breng aan de kook en laat op laag vuur 10 min. stoven. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

3

Giet de pasta af en verdeel over diepe borden. Schep de saus erop en verdeel de zalm in stukken erover.

algemeenDit is een Allerhande Box gerecht.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Warmgerookte zalm met pasta en tomatensaus

Met de Noorse zalm en tomatensaus heb je in no time een heerlijke pasta.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig