Gebakken gnocchi met gegrilde groenten
Gebakken gnocchi met gegrilde groenten

Gebakken gnocchi met gegrilde groenten

Men neme vijf ingrediënten, slechts twintig minuten en tadaaa: een heerlijke maaltijd.

20 min. bereiden
61waarderingen

Ingrediënten

4 personen

3 el

(olijf)olie

500 g

gnocchi

450 g

gegrilde groenten (diepvries)

350 ml

gezeefde tomaten

125 g

mozzarella

75 g

rucola

Men neme vijf ingrediënten, slechts twintig minuten en tadaaa: een heerlijke maaltijd.

Aan de slag

1

Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de gnocchi in 15 min. goudbruin en krokant. Doe ondertussen de gegrilde groenten in een pan. Voeg de tomatensaus toe aan de groenten en verwarm 10 min. op laag vuur.

2

Laat de mozzarella uitlekken, snijd in blokjes en voeg toe aan de saus. Verwarm 2 min. mee. Schep de rucola door de gnocchi en serveer met de saus.