Ge­bak­ken gnoc­chi met ge­gril­de groen­ten en moz­za­rel­la

Weinig ingrediënten, maar heel veel smaak.

(8) waardeer
italiaans hoofdgerecht Weinig ingrediënten, maar heel veel smaak. 4 personen
3 8

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en bak de gnocchi in 15 min. goudgeel en krokant.
  2. Doe ondertussen de gegrilde groenten in een pan. Voeg de tomatensaus toe aan de groenten en verwarm 15 min. op laag vuur. Snijd ondertussen de blaadjes basilicum grof. Meng de helft van de geraspte mozzarella door de groenten en serveer met de gnocchi.
  3. Bestrooi met het basilicum en met de rest van de geraspte mozzarella.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 480 kcal
  • eiwit 20 g
  • koolhydraten 61 g
  • vet 15 g
    waarvan verzadigd 7 g
  • natrium 720 mg
  • vezels 11 g
Tags
Ook te zien in

Gebakken gnocchi met gegrilde groenten en mozzarella

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ge­bak­ken gnoc­chi met ge­gril­de groen­ten en moz­za­rel­la

1
1
  • 3 el milde olijfolie
  • 500 g gnocchi

Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en bak de gnocchi in 15 min. goudgeel en krokant.

2
2
  • 900 g diepvries gegrilde groenten
  • 390 g basis tomatensaus kappertjes oregano

Doe ondertussen de gegrilde groenten in een pan. Voeg de tomatensaus toe aan de groenten en verwarm 15 min. op laag vuur.

3
3
  • 15 verse basilicum
  • 75 g geraspte mozzarella

Snijd ondertussen de blaadjes basilicum grof. Meng de geraspte mozzarella door de groenten en serveer met de gnocchi.

4
4
  • 75 g geraspte mozzarella

Bestrooi met het basilicum en met de rest van de geraspte mozzarella.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.