Kokoshavermout met cranberrycompote

Lekker zeg: cranberry's in romige havermout. Daar word je warm van.

355 kcal

15 min. bereiden

5/5

(1)

Ingrediënten

Aantal personen

2017 week 41-42 - 2017 week 41-42

Aan de slag

  1. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de kokossnippers in 4 min. op laag vuur goudbruin. Laat afkoelen op een bord. Doe de cranberrycompote in een pan en verwarm ca. 5 min. op laag vuur. Breng ondertussen in een steelpan de kokosmelk met het water aan de kook. Voeg de havermoutvlokken, kaneel, basterdsuiker en een snufje zout toe. Laat 3 min. al roerend op laag vuur doorkoken. Verdeel de havermout over diepe kommen en verdeel de cranberrycompote en kokossnippers erover.

  • combinatietipOok lekker met een ½ tl kardemom.

Wat vond je van dit recept?

Kokoshavermout met cranberrycompote

Lekker zeg: cranberry's in romige havermout. Daar word je warm van.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig