Ravioli bolognese met champignons en linzen
Snel, lekker en met maar 5 ingrediënten.

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 400 g kastanjechampignons
- 2 el traditionele olijfolie
- 500 g Hak Bolognese schotel
- 250 g verse ravioli bolognese
- 50 g Parmezaanse kaas
Advertentie
Bereiden
- Snijd de champignons in kwarten. Verhit de olie in een hapjespan en bak de champignons met (versgemalen) peper 5 min. op hoog vuur. Voeg de bolognese schotel toe en verwarm 5 min. op laag vuur.
- Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
- Verdeel de pasta over diepe borden, schep de saus erop en schaaf de kaas erover.
combinatietip:
Lekker met basilicum.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 775 kcal
- eiwit 32 g
- koolhydraten 86 g
-
vet 31 g
waarvan verzadigd 10 g - natrium 1.120 mg
- vezels 12 g
Ook te zien in
Ravioli bolognese met champignons en linzen
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Ravioli bolognese met champignons en linzen
- 400 g kastanjechampignons
- 2 el traditionele olijfolie
Snijd de champignons in kwarten. Verhit de olie in een hapjespan en bak de champignons met (versgemalen) peper 5 min. op hoog vuur.
- 500 g Hak Bolognese schotel
Voeg de bolognese schotel toe en verwarm 5 min. op laag vuur.
- 250 g verse ravioli bolognese
Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
- 50 g Parmezaanse kaas
Verdeel de pasta over diepe borden, schep de saus erop en schaaf de kaas erover.
combinatietip:
Lekker met basilicum.