bewaar
Bolognese ravioli met cherrytomatensaus
Bolognese ravioli met cherrytomatensaus
bewaar

Bolognese ravioli met cherrytomatensaus

Lekker Italiaans eten kan ook snel. De ravioli is 2-in-1: pasta en vlees.

15 min. bereiden
24waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

ui

1 teen

knoflook

2

courgette

1 el

traditionele olijfolie

425 ml

Pomodorini di Collina tomaten in blik

500 g

verse ravioli bolognese

90 g

Parmigiano Reggiano

50 g

slaverrijker geroosterde pijnboompitten

Lekker Italiaans eten kan ook snel. De ravioli is 2-in-1: pasta en vlees.

Aan de slag

1

Breng een ruime pan water aan de kook. Maak de ui en de knoflook schoon en snipper fijn. Was de courgettes en snijd in blokjes van 1 cm.

2

Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui 1 min. op middelhoog vuur. Voeg de knoflook en courgette toe en bak 3 min. Voeg de pomodorini toe, breng aan de kook en laat op laag vuur 7 min. stoven met de deksel op de pan. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

3

Voeg als het water kookt de ravioli en eventueel zout toe en kook in 4 min. beetgaar. Giet de pasta af en verdeel over diepe borden, schep de saus erover en bestrooi met de kaas en pijnboompitten.

algemeenDit is een Allerhande Box gerecht.