Bolognese ravioli met cherrytomatensaus
Lekker Italiaans eten kan ook snel. De ravioli is 2-in-1: pasta en vlees.
625 kcal
15 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
1 ui
ui
1 teen knoflook
knoflook
2 courgette
courgette
1 eetlepel traditionele olijfolie
traditionele olijfolie
425 ml Pomodorini di Collina tomaten in blik
Pomodorini di Collina tomaten in blik
500 gram verse ravioli bolognese
verse ravioli bolognese
90 gram Parmigiano Reggiano
Parmigiano Reggiano
50 gram slaverrijker geroosterde pijnboompitten
slaverrijker geroosterde pijnboompitten
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
Allerhande Box Week 35 2017 - Allerhande Box Week 35 2017
Allerhande Box Week 14 2018 - Allerhande Box Week 14 2018
Breng een ruime pan water aan de kook. Maak de ui en de knoflook schoon en snipper fijn. Was de courgettes en snijd in blokjes van 1 cm.
Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui 1 min. op middelhoog vuur. Voeg de knoflook en courgette toe en bak 3 min. Voeg de pomodorini toe, breng aan de kook en laat op laag vuur 7 min. stoven met de deksel op de pan. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Voeg als het water kookt de ravioli en eventueel zout toe en kook in 4 min. beetgaar. Giet de pasta af en verdeel over diepe borden, schep de saus erover en bestrooi met de kaas en pijnboompitten.
- algemeenDit is een Allerhande Box gerecht.
Bolognese ravioli met cherrytomatensaus
Lekker Italiaans eten kan ook snel. De ravioli is 2-in-1: pasta en vlees.

hoofdgerecht
4 personen
625 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Breng een ruime pan water aan de kook. Maak de ui en de knoflook schoon en snipper fijn. Was de courgettes en snijd in blokjes van 1 cm.
Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui 1 min. op middelhoog vuur. Voeg de knoflook en courgette toe en bak 3 min. Voeg de pomodorini toe, breng aan de kook en laat op laag vuur 7 min. stoven met de deksel op de pan. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Voeg als het water kookt de ravioli en eventueel zout toe en kook in 4 min. beetgaar. Giet de pasta af en verdeel over diepe borden, schep de saus erover en bestrooi met de kaas en pijnboompitten.
algemeen:Dit is een Allerhande Box gerecht.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 ui
1 teen knoflook
2 courgette
1 el traditionele olijfolie
425 ml Pomodorini di Collina tomaten in blik
500 g verse ravioli bolognese
90 g Parmigiano Reggiano
50 g slaverrijker geroosterde pijnboompitten




