Bolognese ravioli met cherrytomatensaus

Lekker Italiaans eten kan ook snel. De ravioli is 2-in-1: pasta en vlees.

625 kcal

15 min. bereiden

4.3/5

(56)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 1 ui

    ui

  • 1 teen knoflook

    knoflook

  • 2 courgette

    courgette

  • 1 eetlepel traditionele olijfolie

    traditionele olijfolie

  • 425 ml Pomodorini di Collina tomaten in blik

    Pomodorini di Collina tomaten in blik

  • 500 gram verse ravioli bolognese

    verse ravioli bolognese

  • 90 gram Parmigiano Reggiano

    Parmigiano Reggiano

  • 50 gram slaverrijker geroosterde pijnboompitten

    slaverrijker geroosterde pijnboompitten

Allerhande Box Week 35 2017 - Allerhande Box Week 35 2017

Allerhande Box Week 14 2018 - Allerhande Box Week 14 2018

Aan de slag

  1. Breng een ruime pan water aan de kook. Maak de ui en de knoflook schoon en snipper fijn. Was de courgettes en snijd in blokjes van 1 cm.

  2. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui 1 min. op middelhoog vuur. Voeg de knoflook en courgette toe en bak 3 min. Voeg de pomodorini toe, breng aan de kook en laat op laag vuur 7 min. stoven met de deksel op de pan. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  3. Voeg als het water kookt de ravioli en eventueel zout toe en kook in 4 min. beetgaar. Giet de pasta af en verdeel over diepe borden, schep de saus erover en bestrooi met de kaas en pijnboompitten.

  • algemeenDit is een Allerhande Box gerecht.

Wat vond je van dit recept?

Bolognese ravioli met cherrytomatensaus

Lekker Italiaans eten kan ook snel. De ravioli is 2-in-1: pasta en vlees.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig