bewaar
Verse ravioli bolognese met tomatensaus
Verse ravioli bolognese met tomatensaus
bewaar

Verse ravioli bolognese met tomatensaus

Geef je bolognese een twist en vervang de spaghetti door ravioli!

15 min. bereiden
38waarderingen

Ingrediënten

4 personen

500 g

verse ravioli bolognese

23 g

ansjovisfilets in olie in blik

3 tenen

knoflook

380 g

tastytom-trostomaten

2 el

kappertjes

400 g

courgettespaghetti

7½ g

verse basilicum

Geef je bolognese een twist en vervang de spaghetti door ravioli!

Aan de slag

1

Kook de verse ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Laat ondertussen de ansjovisfilets uitlekken en vang de olie uit het blikje op. Snijd de ansjovisfilets fijn en snijd de knoflook in plakjes. Snijd de tomaten in stukjes van 1 cm.

3

Verhit de opgevangen olie in een hapjespan op laag vuur. Voeg de ansjovis en knoflook toe en fruit 2 min. Voeg de tomaten en kappertjes toe en laat 5 min. zonder deksel op de pan op hoog vuur koken. Roer regelmatig en voeg de laatste minuut de courgettespaghetti toe. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

4

Verdeel de pasta en de saus over de borden. Scheur het basilicum in stukjes en strooi over de saus.

serveertipLekker met Parmezaanse kaas.