Winterse tosti met spek en honing-mosterdsaus
Winterse tosti met spek en honing-mosterdsaus
bewaar
bewaar

Winterse tosti met spek en honing-mosterdsaus

Zuurkool op je tosti is zeker het proberen waard!

15 min. bereiden
3waarderingen

Aan de slag

1

Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de pancetta in 3 min. knapperig. Keer halverwege. Schep met een schuimspaan uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.

2

Doe ondertussen de zuurkool in een zeef, spoel goed af onder koud stromend water en laat uitlekken. Rasp de cheddar.

3

Meng de honing met de mosterd. Besmeer de sneetjes meergranenbrood met de honing-mosterdsaus en verdeel de pancetta, zuurkool en geraspte cheddar erover. Leg de rest van de sneetjes erop en druk stevig aan.

4

Besmeer de buitenkanten van het brood met de boter. Verhit een ruime koekenpan (of 2 kleinere) en bak de tosti’s in 6-8 min. goudbruin. Keer halverwege.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Winterse tosti met spek en honing-mosterdsaus

Zuurkool op je tosti is zeker het proberen waard!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig