Volkorentoast met scrambled eggs
Hiermee heb je met je ontbijt al een portie groente binnen: lekker!

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 8 sneetjes AH Liefde & Passie volkorenbroden
- 2 el (zonnebloem)olie
- 400 g diepvries Hollandse roerbakgroente
- 8 middelgrote eieren
- 2 el water
Keukenspullen
- broodrooster
Advertentie
Bereiden
- Rooster de sneetjes brood in de broodrooster. Verhit ondertussen de helft van de olie in een wok en roerbak de Hollandse roerbakgroenten 5 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
- Breek ondertussen de eieren boven een kom en voeg het water toe. Klop de eieren los met een vork of garde. Verhit de rest van de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag. Schenk de eieren erin en roer totdat de eieren bijna gestold zijn. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
- Verdeel de sneetjes brood over de borden. Schep eerst het roerei en vervolgens de groenten erover.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 395 kcal
- eiwit 22 g
- koolhydraten 32 g
-
vet 18 g
waarvan verzadigd 5 g - natrium 480 mg
- vezels 7 g
Ook te zien in
Volkorentoast met scrambled eggs
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Volkorentoast met scrambled eggs
- 8 sneetjes AH Liefde & Passie volkorenbroden
Rooster de sneetjes brood in de broodrooster.
- 1 el (zonnebloem)olie
- 400 g diepvries Hollandse roerbakgroente
Verhit ondertussen de olie in een wok en roerbak de Hollandse roerbakgroenten 5 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
- 8 middelgrote eieren
- 2 el water
Breek ondertussen de eieren boven een kom en voeg het water toe. Klop de eieren los met een vork of garde.
- 1 el (zonnebloem)olie
Verhit de rest van de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag. Schenk de eieren erin en roer totdat de eieren bijna gestold zijn.
Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Verdeel de sneetjes brood over de borden. Schep eerst het roerei en vervolgens de groenten erover.