Noedels met gamba’s en hoisinsaus
Ga voor de gamba's vandaag!

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 180 g fijne mienestjes
- 3 bosuitjes
- 1 el wit sesamzaad
- 2 tl sesamolie
- 200 g roerbakgarnalen naturel (koelvers)
- 400 g Japanse wokgroente kastanjechampignons & peulen
- 160 g Go-Tan Han's Daily Wok Chicken hoisin
Advertentie
Bereiden
- Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de bosui in fijne ringen. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster het sesamzaad in 3 min. goudbruin.
- Verhit de sesamolie in een wok en roerbak de garnalen 2 min. Voeg de wokgroente toe en wok 2 min. mee. Voeg de hoisinsaus en de helft van de bosui toe en verwarm in 1 min. op hoog vuur. Voeg de noedels toe, meng goed en verdeel over de borden. Bestrooi met de rest van de bosui en de sesamzaadjes.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 645 kcal
- eiwit 36 g
- koolhydraten 98 g
-
vet 10 g
waarvan verzadigd 2 g - natrium 1.760 mg
- vezels 7 g
Ook te zien in
Noedels met gamba’s en hoisinsaus
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Noedels met gamba’s en hoisinsaus
- 180 g fijne mienestjes
Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- 3 bosuitjes
Snijd ondertussen de bosui in fijne ringen.
- 1 el wit sesamzaad
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster het sesamzaad in 3 min. goudbruin.
- 2 tl sesamolie
- 200 g roerbakgarnalen naturel
- 400 g Japanse wokgroente kastanjechampignons & peulen
Verhit de sesamolie in een wok en roerbak de garnalen 2 min. Voeg de wokgroente toe en wok 2 min. mee.
- 160 g Go-Tan Han's Daily Wok Chicken hoisin
Voeg de hoisinsaus en de helft van de bosui toe en verwarm in 1 min. op hoog vuur.
Voeg de noedels toe, meng goed en verdeel over de borden. Bestrooi met de rest van de bosui en de sesamzaadjes.