Japanse wokschotel met noedels en kip
Kastanjechampignons, peulen, rode ui, paksoi, gele wortel en prei: wát een groente in dit gerecht.

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 250 g eiermie
- 2 el arachideolie
- 355 g kipfiletblokjes
- 4 el zoete chilisaus
- 250 g verse ananasstukjes
- 800 g Japanse wokgroente kastanjechampignons & peulen
- 30 g ongezouten cashewnoten
Advertentie
Bereiden
- Kook de eiermie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen de helft van de olie in een koekenpan en bak de kipfiletblokjes 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de chilisaus en ananasstukjes toe en verwarm nog 4 min.
- Verhit ondertussen de rest van de olie in een wok en roerbak de wokgroente 4 min. op hoog vuur. Hak de cashewnoten grof. Meng de noedels en de kip met ananas door de groente. Verdeel over de kommen of borden en garneer met de cashewnoten.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 575 kcal
- eiwit 34 g
- koolhydraten 70 g
-
vet 16 g
waarvan verzadigd 3 g - natrium 240 mg
- vezels 7 g
Ook te zien in
Japanse wokschotel met noedels en kip
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Japanse wokschotel met noedels en kip
- 250 g eiermie
Kook de eiermie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- 1 el arachideolie
- 355 g kipfiletblokjes
Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak de kipfiletblokjes 3 min. op middelhoog vuur.
- 4 el zoete chilisaus
- 250 g verse ananasstukjes
Voeg de chilisaus en ananasstukjes toe en verwarm nog 4 min.
- 1 el arachideolie
- 800 g Japanse wokgroente kastanjechampignons & peulen
- 30 g ongezouten cashewnoten
Verhit ondertussen de rest van de olie in een wok en roerbak de wokgroente 4 min. op hoog vuur. Hak de cashewnoten grof.
Meng de noedels en de kip met ananas door de groente. Verdeel over de kommen of borden en garneer met de cashewnoten.