Noedels met wokgroente en vegan schnitzel
Noedels met wokgroente en vegan schnitzel
bewaar
bewaar

Noedels met wokgroente en vegan schnitzel

Deze snelle noedels met wokgroente en vegetarische schnitzel staan al in 15 min. op tafel!

15 min. bereiden
51waarderingen

Aan de slag

1

Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de paksoi in repen van 1 cm dik. Rasp de gember fijn.

2

Verhit de helft van de olie in een wok op hoog vuur en bak de wokgroente en paksoi 2 min. Voeg de gember toe en bak 3 min. Voeg de ketjap manis en noedels toe en verwarm 2 min. mee op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

3

Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de vegan schitzels in 6 min. knapperig, keer halverwege om.

4

Snijd de schnitzels in repen en hak de cashewnoten grof. Verdeel de noedels over diepe kommen, verdeel de schnitzelrepen erover en bestrooi met de cashewnoten.

variatietip Liever pittig? Voeg dan een fijngesneden rode peper toe met de wokgroente.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Noedels met wokgroente en vegan schnitzel

Deze snelle noedels met wokgroente en vegetarische schnitzel staan al in 15 min. op tafel!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig