Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel af onder koud stromend water. Schil en rasp de gember. Snijd de knoflook fijn.
Verhit de olie in een wok op hoog vuur en bak de gember en knoflook 1 min. Voeg de groente toe en bak 3-4 min. Schep de groente uit de pan. Voeg de zalmblokjes, sojasaus en ketjap manis toe aan de pan en bak 2-3 min. op hoog vuur.
Schep de groente, sesamolie en noedels erdoor en wok kort tot alles verwarmd is. Verdeel over de borden.
Noedels met zalm
Noedelcravings? Deze woknoedels met zalm en sojaboontjes wil je! Heerlijk op smaak gebracht met gember, ketjap en sesamolie. En het fijne is: in 20 min. op tafel.
- serveertipLekker met bosuiringetjes en sesamzaadjes.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Gerelateerde recepten
Noedels met zalm
Noedelcravings? Deze woknoedels met zalm en sojaboontjes wil je! Heerlijk op smaak gebracht met gember, ketjap en sesamolie. En het fijne is: in 20 min. op tafel.

hoofdgerecht
2 personen
915 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel af onder koud stromend water. Schil en rasp de gember. Snijd de knoflook fijn.
Verhit de olie in een wok op hoog vuur en bak de gember en knoflook 1 min. Voeg de groente toe en bak 3-4 min. Schep de groente uit de pan. Voeg de zalmblokjes, sojasaus en ketjap manis toe aan de pan en bak 2-3 min. op hoog vuur.
Schep de groente, sesamolie en noedels erdoor en wok kort tot alles verwarmd is. Verdeel over de borden.
serveertip:Lekker met bosuiringetjes en sesamzaadjes.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)
150 g woknoedels
20 g verse gember
1 teen knoflook
1 el zonnebloemolie
400 g Japanse wokgroente sojabonen en gele wortel
250 g roerbakzalmblokjes
2 el sojasaus
1 el ketjap manis
1 tl sesamolie