Groentenestjes met ei

Leuk om te serveren bij de brunch: courgettespaghetti met kaas en eieren.

140 kcal

15 min. bereiden

4.3/5

(6)

Ingrediënten

Aantal porties

  • 10 gram bieslook

    bieslook

  • 400 gram courgettespaghetti

    courgettespaghetti

  • 2 eetlepel milde olijfolie

    milde olijfolie

  • 40 gram Parmigiano Reggiano-poeder

    Parmigiano Reggiano-poeder

  • 8 middelgrote eieren

    middelgrote eieren

  • 0.5 rode peper

    rode peper

  • 0.5 gele chili peper

    gele chili peper

maart 2018 - maart 2018

Aan de slag

  1. Snijd de bieslook fijn en schep de helft door de courgettespaghetti. Verhit de olie in twee hapjespannen en schep er de courgette in hoopjes van 8 cm doorsnee. Maak een kuiltje in het midden en bestrooi de hoopjes met de Parmezaanse kaas. Breek boven elk kuiltje een ei en bak 6-8 min. tot het eiwit stolt. Doe eventueel na 5 min. de deksel op de pan. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  2. Snijd ondertussen de rode en gele peper in ringetjes. Verwijder de zaadlijsten en zaadjes als je niet van pittig houdt. Bestrooi de eieren met de peperringetjes en de rest van de bieslook. Serveer de groentenestjes met ei direct.

Wat vond je van dit recept?

Groentenestjes met ei

Leuk om te serveren bij de brunch: courgettespaghetti met kaas en eieren.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig