Ultieme pantosti met verse tomatendip

Gesmolten kaas met gulle lagen vleeswaren: dat is de ultieme pantosti.

415 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Beleg de helft van de sneetjes brood met de helft van de kaas. Verdeel daar de plakken ham en vervolgens de rest van de kaas over. Leg de overige sneetjes brood erop. Bestrijk de bovenkanten allemaal met 1 tl mayonaise per tosti.

  2. Verhit 2 koekenpannen op laag vuur en leg de tosti’s met de mayonaisekant naar beneden in de pannen. Bestrijk nu de bovenkanten met de rest van de mayonaise. Keer de tosti’s na 4 min. als ze goudbruin zijn en bak nog 3 min.

  3. Snijd ondertussen de tomaten doormidden en rasp ze op een grove rasp. Meng de chipotle en de olijfolie erdoor. Breng eventueel op smaak met zout.

  4. Neem de tosti’s uit de pan en snijd ze doormidden. Serveer de tomatendip apart erbij.

  • Ultieme pantosti met zelfgemaakte tomatendip

    Instructievideo - 00:36 min.

Ultieme pantosti met verse tomatendip

Gesmolten kaas met gulle lagen vleeswaren: dat is de ultieme pantosti.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig