Pan­tos­ti ca­pre­se

Tosti x salade caprese, dat we daar niet eerder aan gedacht hadden.

(3) waardeer
lunch Tosti x salade caprese, dat we daar niet eerder aan gedacht hadden. 4 personen
5 3

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de tomaat in plakken van ca. een 1⁄2 cm dik. Snijd de mozzarella in plakken van ca. een 1⁄2 cm dik.
  2. Besmeer 1 sneetje brood per persoon met pestospread. Beleg met de mozzarella en tomaat. Breng op smaak met zwarte peper. Leg de andere sneetjes brood erop.
  3. Zet 2 koekenpannen op laag vuur. Verhit per koekenpan 2 el olie en leg de tosti’s erin. Keer de tosti’s na 5 min. als ze goudgeel zijn, voeg per pan nog 1 el olie toe en bak nog 4 min. aan de andere kant.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 570 kcal
  • eiwit 18 g
  • koolhydraten 29 g
    waarvan suikers 3 g
  • vet 41 g
    waarvan verzadigd 11 g
  • natrium 440 mg
  • vezels 6 g
Tags
Ook te zien in

Pantosti caprese

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pan­tos­ti ca­pre­se

1
1
  • 2 trostomaten
  • 200 g mozzarella maxi

Snijd de tomaat in plakken van ca. een 1⁄2 cm dik. Snijd de mozzarella in plakken van ca. een 1⁄2 cm dik.

2
2
  • 8 sneetjes volkoren vloerbrood
  • 4 el koelverse pestospread

Besmeer 1 sneetje brood per persoon met pestospread. Beleg met de mozzarella en tomaat. Breng op smaak met zwarte peper. Leg de andere sneetjes brood erop.

3
3
  • 4 el milde olijfolie

Zet 2 koekenpannen op laag vuur. Verhit per koekenpan 2 el olie en leg de tosti’s erin.

4
4
  • 2 el milde olijfolie

Keer de tosti’s na 5 min. als ze goudgeel zijn, voeg per pan nog 1 el olie toe en bak nog 4 min. aan de andere kant.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.