Gevulde ciabatta met Coburgerham en mozzarella

Onderweg naar het zuiden? Kom alvast in de vakantiestemming met deze lekkere lunch.

600 kcal

5 min. bereiden, 1 uur wachten

4.6/5

(24)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • vershoudfolie


2018 nr. 07 - Zomer to go or to stay

2018 week 29-32 - 2018 week 29-32

Aan de slag

  1. Snijd de ciabatta overlangs doormidden. Bestrijk de helften met de pestospread.

  2. Snijd de mozzarella in plakjes van een ½ cm en verdeel over de onderste helften van het brood. Pluk de blaadjes van de takjes basilicum. Verdeel de blaadjes en de coburgerham over het brood met mozzarella. Laat de paprika uitlekken, dep droog met keukenpapier en verdeel erover.

  3. Leg de bovenste helften van het brood erop en wikkel het brood strak in vershoudfolie. Leg het tussen 2 snijplanken en zet er een paar blikken of iets anders zwaars op. Zet minimaal 1 uur in de koelkast.

  • bewaartipJe kunt de broodjes 1 dag van tevoren maken. Snijd voor vertrek in stukken, verpak in aluminiumfolie en bewaar in de koelbox.

Wat vond je van dit recept?

Gevulde ciabatta met Coburgerham en mozzarella

Onderweg naar het zuiden? Kom alvast in de vakantiestemming met deze lekkere lunch.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig