bewaar
Ciabatta met Grana Padano en abrikozenspread
Ciabatta met Grana Padano en abrikozenspread
bewaar

Ciabatta met Grana Padano en abrikozenspread

Wie zegt dat een broodje voor lunch saai is?

5 min. bereiden
4waarderingen

Ingrediënten

4 personen

½

rode ui

1

ciabatta

4 el

fruitspread abrikoos

30 g

rucola

125 g

mozzarella

60 g

Grana Padano

Wie zegt dat een broodje voor lunch saai is?

Aan de slag

1

Snijd de rode ui in flinterdunne halve ringen. Halveer de ciabatta in de lengte. Bestrijk de helften elk met 2 el fruitspread.

2

Verdeel eerst de rucola en daarna de rode ui over de onderste helft van het brood. Snijd de mozzarella in zo dun mogelijke plakjes en leg op de ui. Schaaf er met een kaasschaaf plakjes Grana Padano over. Leg de bovenste helft van het brood erop en snijd het brood in 4 gelijke stukken (per 4 personen).