Vegan ramen
Vegan ramen
bewaar
bewaar

Vegan ramen

De populaire Japanse noedelsoep, maar dan bomvol knapperige groenten en kruiden.

30 min. bereiden
23waarderingen

10 ingrediënten

Aan de slag

1

Snijd de shiitakes in kwarten, verhit de sesamolie in een koekenpan en bak de shiitakes 4 min. op middelhoog vuur. Snijd de salade-ui in dunne ringetjes. Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de gember uitlekken.

2

Leg de spitskool, de wortel en de rettich naast elkaar in een vergiet en giet er 2 liter kokend water over. Breng de bouillon aan de kook.

3

Verdeel groente en noedels in delen over de wijde kommen. Schep er de hete bouillon op en leg er de shiitakes en de lente-ui op. Leg de gember in het midden. Bestrooi een deel van de soep met het sesamzaad.

bereidingstipZoek op de site naar 1189611 voor het recept van vegan bouillon
combinatietipBak voor een ramen met wat meer vulling pittig gekruide biologische roerbakreepjes mee met de shiitakes.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vegan ramen

De populaire Japanse noedelsoep, maar dan bomvol knapperige groenten en kruiden.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig